Prins hrana za naše tekmovalce

Naše uspehe postajajo prepoznavni. Podjetje DD GROUP d.o.o. zastopnik in uvoznik pasje hrane Prins, je naše tekmovalce oz. njihove štirinožne prijatelje nagradilo s pasjo hrano Prins. Vsak naš tekmovalni pes bo prejel njihov darilni paket in bo užival v tej izvrstni hrani za pse.

Da podrobneje predstavimo hrano Prins:

Gre za družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1963. Poleg lastne proizvodnje imamo še izobraževalni center in laboratorij za raziskave in analize (potrjeno po najvišjih standardih GMP+ (Feed Saftey Assurance)). Poleg klasičnih briketov ponujamo tudi hladno stiskane pelete po katerih nas večina pozna. Vsa hrana je 100% naravna brez umetnih dodatkov, arom, okusov,… Izbrane sestavine so samo najboljše kakovosti. Veliko smo prisotni pri reševalnih, delovnih, tekmovalnih psi, vzrediteljih, na Nizozemskem, Belgiji tudi v vojski in policiji.

Za tekmovalne in delovne pse imamo posebno linijo Prins SportCare.

Prins ProCare Sport-Life Excellent (surove beljakovine 32% in surova maščoba 22%) ta je na volju tudi v spletnih trgovinah in trgovinah za žival.

Prins Procare Professional SportCare line (vsebuje glukozamin in hondritin) (ni na voljo v maloprodaji in je izključno samo za športne, delovne pse), na voljo samo v velikih embalažah. V ponudbi imamo pa tri različne produkte

Working & Endurance (surove beljakovine 34% in surova maščoba 26%)

Running & Trail (surove beljakovine 32% in surova maščoba 22%)

Racing & Sprint (surove beljakovine 26% in surova maščoba 17%)

Vsi zgoraj našteti so hladno stiskani.

 

Več informacij najdete na spletni strani www.mojprins.si ali www.prinspetfoods.com.
Kontaktirate nas lahko preko telefona 030/285-855 ali email-a info@mojprins.si.

Posted in Oglas and tagged , .