Uspešno tekmovanje na Madžarskem

Naši člani in tečajniki so se vrnili iz tekmovanja na Madžarskem in to kako. Tri prva in eno drugo mesto! Pa lepo povrsti. Aleš, Tina in Janita so se s svojimi 4 psi odpravili na Madžarsko, na 2. Alba Regia Kupa, tekmovanje, ki je potekalo v športni dvorani na umetni travi. Prvo letošnje tekmovanje, ki smo ga izkoristili za preverjanje forme ter priprave za kasnejšo sezono.

Aleš in Tina, ki sta tekmovala med experti in imata za sabo že kar nekaj tekmovanj ter Janita, za katero je bilo to prvo tekmovanje in je tekmovala v novice kategoriji. Prav posebno noto pa je bilo tekmovanje za našo psičko Ziro, ki se je skupaj s svojima dvema sestricama (Abra iz Hrvaške in Tra iz Madžarske) pomerila na njenem prvem tekmovanju in točkovno (22 točk) zasedla odlično 7. mesto v disciplini Toss & Catch experts. Malo bolje se je odrezala njihova mama Lexie, ki je na koncu v Toss & Catch s Tino osvojila odlično 5. mesto (26. točk). Najboljša od vseh pa je bila tudi najizkušenejša Tya, ki je pravtako s Tino osvojila 2. mesto s 29 točkami!

Še boljše pa je našim šlo v freestyle disciplinah. Aleš & Lexie sta med experti osvojila 1. mesto v disciplini freestyle only, ter tako postavila odlične temelje za prihajajočo sezono. Tudi Janita & Che, ki sta se našim treningom priključili šele nedavno sta osvojila odlično 1. mesto v disciplini freestyle only ter pravtako 1. mesto v combined (Freestyle in Toss & Catch).  Janita & Che sta se pomerila tudi v novice distance ter tudi tukaj zasedla zavidljivo 6. mesto!

 

Posted in Frizbi, Tekmovanja and tagged , .