Individualne dodatne urice Male šole in Osnovne posluštnosti

Za vami so prve ure male šole vaš pes pa še vedno nima fokusa, ki si ga želite in ga od vas zahteva vaš inštruktor? Mu manjka tisto malo, vi pa ste med tednom prepuščeni sami sebi? Vaš pes raje povohava okoli kot da je fokusiran na vas in vaše komande? Potrebujete več nasvetov, vaš inštruktor pa ima poleg vas še 10 drugih tečajnikov? Vaš zaključni izpit pa se nezadržno bliža…

Društvo Fenrir za vas organizira individualne urice, ki vam bodo pomagale pri tečajih Malih šol in/ali Začetniških tečjev posluštnosti. Vam in vašemu psu se bomo posvetili individualno in tako boste lažje napredovali. Vsak izziv, ki vam predstavlja posamezen ukaz, vsak trikec, ki ga želite osvojiti, ali dodatna priprava na zaključni izpit, vi povejte, mi vam pomagamo. Naši inštruktorji imajo izkušnje in opravljene izpite za voditelje tečajev, 45 minut, koliko traja srečanje, pa se bodo posvetili SAMO VAM!

Kdaj?

Ko imate čas vi in vam dodeljen inštruktor! Za vsako posamezno uro se dogovarjate individualno, pa naj bo to dopoldan, popoldan, zvečer, za vikend…

Kje?

Pri nas doma (lahko tudi v večernih urah, saj imamo reflektorje), pri vas doma, v gozdu, v urbanem okolju… Kjerkoli želite in kaj potrebujete!

Kako naprej?

Rezervirajte si brezplačno uvodno srečanje, ki traja ca. 30 minut. Na tem srečanju bomo spoznali vas in vašega psa ter videli kateri izzivi nas čakajo. Se je zataknilo že pri osnovnem fokusu, vam malo manjka pri osnovnih komandah sedi, prostor… ali pa se že pripravljate na izpit BBH.

Pokličite nas na 040-165-175 (Aleš) ali 051-423-241 (Tina) oz. nam pišite na drustvo.fenrir@gmail.com za rezervacije in vprašanja!

Cena?

Uvodno 30-minutno spoznavno srečanje je brezplačno. Cena za posamezno srečanje (45 minut) je 15€ob zakupu in plačilu 5-in srečanj je skupna cena 60€ (20% popusta). Vsako nadaljnje srečanje je 12€.

 

Posted in Šolanje and tagged .