USDDN kvalifikacije, Bologna 2018

Vračamo se iz še ene tekme, tokrat iz Italije, kjer smo se udeležili kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo USDDN. V odlično organizirani tekmi, v odličnem ozračju in močni konkurenci smo domov prišli dokaj uspešno, saj je Tina s Tyo opravila kvalifikacije v disciplini Super Pro Toss & Fetch!

Pogledamo od začetka… Odlično pripravljen teren kluba Discoli Cinofilia Bologna je že od začetka kazal na lep in zabaven vikend pred nami. Ob terenu nas je pričakal celo bazen za osvežitev, saj je vremenska napoved napovedovala temperature preko 30°C!

Po uspešnem in zabavnem prvem dnevu nas je zvečer pričakal piknik in druženje. Odlična priložnost za navezovanje novih stikov, poznanstev in prijateljev. Vedno zabavni, prijazni in odprti Italijani so se tako izkazali ne samo na terenu ampak tudi kot odlični gostitelji.

Nazadnje še o rezultatih, tokrat žal brez stopničk, vendar pa z opravljenimi kvalifikacijami s 5. mestom v Super Pro Toss & Fetch disciplini Tina in Tya, ostala mesta smo pa zasedli: 8. mesto Tina in Lexie, 12. mesto Amadea in Spirit, 13. mesto Aleš & Lexie in 14. mesto Amadea in Yoda izmed več kot 30 tekmovalcev. V freestylu je Amadea z Yodo zasedla 20. in s Spiritom 24. mesto.

Posted in Frizbi, Tekmovanja and tagged , .